Page 1 of 1

pwm board

PostPosted: Fri Oct 23, 2015 5:29 pm
by django
good day
i can order a pwm board ??

im listening

Re: pwm board

PostPosted: Fri Oct 23, 2015 8:05 pm
by jbelanger
They're not in stock at this time and I don't know when they will be.

Jean

Re: pwm board

PostPosted: Sat Oct 24, 2015 4:40 am
by django
hello jean
what really, you were my last hope
i get the valve[bosch 2 wire pwm]not goot to work with the MS1 v3board
if i may have a drawing of the circuitry of your board then i can try to make it yourself,,,if you do not tell :?
then i hope again

django

Re: pwm board

PostPosted: Wed Oct 28, 2015 12:44 am
by jbelanger
A schematic would not help you because the essential part is a CPU that I program with my own code. And that code will not be made available.

Jean

Re: pwm board

PostPosted: Sun Nov 01, 2015 2:48 pm
by dontz125
If you're trying to sort out a Bosch 2-wire using an MS1, try this circuit.

Re: pwm board

PostPosted: Sun Nov 01, 2015 7:08 pm
by django
hello jean & dontz 125

i can dit [tref16v board] make it myself
but where do i connect it [red circel] to the MS v3 board
this must be connected to centrum Q4 to the MS v3 board ???

you can here me answers

Re: pwm board

PostPosted: Sun Nov 01, 2015 8:17 pm
by dontz125
It connects to pin 3 of Q4, or the banded end of D8, or the Idle pin.

Re: pwm board

PostPosted: Mon Nov 02, 2015 3:23 pm
by django
hello
im glad you want to help me :D

i did a picture in there
which [red circle,q4] connection the, isv in pwm,
the B, C, E,
which is now


you had indicated pin3, but that is confusing to me,,,i did not want russian roulette with my v3 board :D

i had T120 [pink circel] will be removed ???

greetings